WEIS-BOX: Outdoor - Sport - Camping
Numere de contact: +373 22 42 26 01; +373 792 81 7 81
Date de contact
TRANSPORT TEVI 2 M
941-036
în stoc
Preț: 4500 lei

Transport tevi CRUZ 2m

Referinţă: 941-036

Specificații:

  • Dimensiuni 2165x185x146 mm
  • Greutate 7,25 kg
  • Garanție: 1 an

 Accesoriu pentru transportul conductelor in siguranta pe acoperisul vehiculului comercial usor.

 CRUZ Pipe Carrier a fost special conceput pentru profesioniști pentru a transporta în siguranță și ergonomic pe vehiculul lor țevi de cupru și alte materiale, precum și conducte de plastic și alte tipuri de materiale lungi.
Suportul pentru țevi poate fi deschis la ambele capete pentru a facilita încărcarea și descărcarea materialului.
Capacele blocabile au un sistem de securitate integrat pentru a preveni furtul materialului transportat.
Capacele de capăt blocabile sunt realizate dintr-un material plastic tehnic cu o armătură internă din oțel, pentru a se asigura că materialul transportat rămâne pe loc în cazul unui accident.
S-a luat în considerare în mod special etanșeitatea produsului, pentru ca materialul transportat să nu fie deteriorat prin contactul cu apa.
CRUZ Pipe Carrier este realizat din aluminiu cu un finisaj de vopsea texturat poliester super-durabil atat la exterior cat si la interiorul produsului, ceea ce garanteaza o durabilitate mai mare a produsului si evita deteriorarea materialului transportat. In cazul transportului materialului de cupru, vopsirea interioara previne si reactia galvanica dintre cupru si aluminiu.
Suportul pentru țevi face posibilă transportul până la 66 de tuburi cu diametrul de 15 mm sau până la 40 de tuburi cu diametrul de 20 mm.
Optional, pot fi adaugate sectiuni suplimentare de 1 metru (extensiune CRUZ Pipe Carrier +1m) daca nevoile profesionistilor impun transportarea materialelor mai lungi.
CRUZ Pipe Carrier este compatibil standard (adaptoare incluse) cu toate barele de acoperiș și portbagajele marca CRUZ pentru vehicule utilitare ușoare: CRUZ Alu Cargo, CRUZ Xpro 2022, modulul CRUZ Evo Rack, modulul CRUZ Evo Rack Alu și CRUZ Evo Rack Pro.

Aveți întrebări? Contactați 022 42 26 01