Cutii portbagaj din R.Cehă - calitate și stil
Northline Family 420 - Silver glossy
NPB2124CCR / 420 l
în stoc
Preț: 9400 lei
Lungime maxima schiuri (cm):
195 cm
Material:
5 mm ABS+PMMA (UV protector)
Culoare partii de jos:
negru mat
Culoare cutie:
argintiu lucios
Volumul:
420 l

Specificații:

Volum (l): 420 л.

Lungime cutie (cm): 205 

Dimensiuni exterioare (cm): 205 x 84 x 35

Greutate cutie (kg): 21 kg.

Capacitate incarcare (kg): 75 kg.

Culoare cutie: Argintiu Lucios

Material: 5 мм ABS + PMMA (protector UV).

Lungime maxima schiuri (cm): 195

Deschidere: pe ambele parti.

Sistem de prindere (cutie): pe bare transversale

Inchidere centralizata: Da

Protecție frontală Frontshield ™ Da (ABS)

Crash Bridge ™ : да  (armare din oțel în partea superioară a cutiei)

Armătură longitudinală a autoboxului: da (două șine de oțel)

Intervalul de prindere: 47 - 108 cm. (Sistem de prindere "T")

Numărul de schiuri / snowboarduri: 7/5

Sistemul IHS ™: da (folosit pentru suspendarea autobox pe perete)

Certificat TUV: Da

Corespunde normelor CityCrash: Da

Garanție: 1 an

 

Detalii produs

Noua generatie de cutii Northline ale producatorului Neumann, sunt rezultatul multor ani de studii in privinta designului, materialului, proprietatilor si a cerintelor pietii. Dimensiunile se bazeaza pe multi ani de experienta si reprezinta un raport optim intre volum, design si aerodinamica. 

Caracteristici:

Design sofisticat: Cutia este proiectata in colaborare cu studioul de design Dr. Pavel, care a fost implicat in proiectarea cutiilor de clasa mondiala. Caracteristicile aerodinamice, formele curate si elementele unice de design determina unicitatea acestei cutii. Datorita calitatii executiei, cutia are succes nu numai pe piata europeana, ci si pe piata mondiala.

Material de calitate superioara: In ceea ce priveste materialele, cutiile de talie Northline din seria 2017 apartin clasei absolute de calitate superioara. Cutia este fabricata intr-o fabrica complet automatizata - Neumann (CZ). Materialul 5 mm ABS (Acrylonitrilbutadienstyrene), care este un copolimer amorf termoplastic industrial, este deosebit de rezistent la stresul mecanic al PMMA (Acryl Protect) si are un strat pentru mentinerea proprietatilor mecanice si vizuale. Numai cei mai mari producatori mondiali de cutii de portbagaj cu prindere pe bare transversale utilizeaza aceasta combinatie.

Cutia este acoperita cu un strat de protectie impotriva luminii UV. Materialul isi pastreaza rigiditatea si flexibilitatea intrinseca. Nu se degradeaza de-a lungul anilor si nu devine fragila si maleabila. In acelasi timp, versiunea neagra a cutiilor este protejata impotriva supraincalzirii de la soare.

Doua mecanisme de prindere: Cutia este prevazuta cu doua mecanisme de prindere - mecanism de deblocare rapida pentru diametrul de pana la 50 mm si seria "T" pentru montarea pe orice suport purtator cu slot "T". (Whisbpar, WingBar, etc.)

In plus, cutia este prevazuta cu manere laterale, ceea ce, din nou, in ceea ce priveste complexitatea productiei, este utilizat doar de un grup restrans de producatori profesionisti (cu exceptia designului antracit). Acest lucru asigura o manevrare usoara, si  faciliteaza foarte mult deschiderea si inchiderea cutiei. Cutia poate fi accesata din ambele parti, este dotata cu o cheie care inchide in 6 puncte, cu arbore de aluminiu.

Aveți întrebări? Contactați 022 42 26 01