Cutii portbagaj din R.Cehă - calitate și stil
Numere de contact: +373 22 42 26 01; +373 792 81 7 81
Date de contact
Nothline ECOSPACE
NPB2202C / 330 L
în stoc
Preț: 6900 lei
Lungime maxima schiuri (cm):
180 cm
Material:
5 mm ABS+PMMA (UV protector)
Culoare partii de jos:
negru mat
Culoare cutie:
negru mat
Volumul:
330 L

Specificații:

Volum (l): 330 л.

Lungime cutie (cm): 190 

Dimensiuni exterioare (cm): 190 x 67 x 36

Greutate cutie (kg): 15 kg.

Capacitate incarcare (kg): 75 kg.

Culoare cutie: Anthracite

Material: 5 мм ABS + PMMA (protector UV).

Lungime maxima schiuri (cm): 178

Deschidere: o parte

Sistem de prindere (cutie): pe bare transversale

Inchidere centralizata: Da

Numărul de schiuri / snowboarduri: 3/5

Sistemul IHS ™: da (folosit pentru suspendarea autobox pe perete)

Certificat TUV: Da

Corespunde normelor CityCrash: Da

Garanție: 1 an

 

Detalii produs

Noua generatie de cutii Northline Eсospace ale producatorului Neumann, sunt rezultatul multor ani de studii in privinta designului, materialului, proprietatilor si a cerintelor pietii. Dimensiunile se bazeaza pe multi ani de experienta si reprezinta un raport optim intre volum, design si aerodinamica. 

Caracteristici:

Design sofisticat: Cutia este proiectata in colaborare cu studioul de design, care a fost implicat in proiectarea cutiilor de clasa mondiala. Caracteristicile aerodinamice, formele curate si elementele unice de design determina unicitatea acestei cutii. Datorita calitatii executiei, cutia are succes nu numai pe piata europeana, ci si pe piata mondiala.

Material de calitate superioara: In ceea ce priveste materialele, cutiile de talie Northline din seria Eсospace apartin clasei absolute de calitate superioara. Cutia este fabricata intr-o fabrica complet automatizata - Neumann (CZ). Materialul 5 mm ABS (Acrylonitrilbutadienstyrene), care este un copolimer amorf termoplastic industrial, este deosebit de rezistent la stresul mecanic al PMMA (Acryl Protect) si are un strat pentru mentinerea proprietatilor mecanice si vizuale. Numai cei mai mari producatori mondiali de cutii de portbagaj cu prindere pe bare transversale utilizeaza aceasta combinatie.

Cutia este acoperita cu un strat de protectie impotriva luminii UV. Materialul isi pastreaza rigiditatea si flexibilitatea intrinseca. Nu se degradeaza de-a lungul anilor si nu devine fragila si maleabila. In acelasi timp, versiunea neagra a cutiilor este protejata impotriva supraincalzirii de la soare.

Aveți întrebări? Contactați 022 42 26 01