WEIS-BOX: Outdoor - Sport - Camping
Numere de contact: +373 22 42 26 01; +373 792 81 7 81
Date de contact
NEUMANN Adventure 225
NPB2602C / 330 L
în stoc
Preț: 6900 lei
  • color NPB2602C || Anthracite
Material:
5 mm ABS+PMMA (UV protector)
Culoare partii de jos:
negru mat
Culoare cutie:
negru mat
Volumul:
330 L

Specificații:

Volum: 330 l
Lungime: 225 cm
Latime: 67 cm
Inaltime: 39 cm
Greutate: 14 kg
Capacitate de încărcare: 75 kg
Culoare top: antracit
Culoare de jos: antracit
Material: 4mm partea superioară ABS, 4mm partea inferioară ABS
Lungime maximă schi: 215 cm
Capacitate schi / snowboard: 5/3
Deschidere: unilateral, închidere centralizată în 3 puncte, montură în U
Sistem de montare pe perete: da
TUV: da
Test de accident: 5 stele
Garantie: 1 an


Autobox Neumann Adventure - performanță și calitate excelente pentru bani rezonabili. La crearea acestei cutii s-a acordat multă atenție lucrurilor mărunte, motiv pentru care imaginea de ansamblu este ca o cutie scumpă din segmentul premium.

Designul „sportiv” va arăta grozav pe plafonul mașinii. Și aerodinamica bine dezvoltată a cutiei nu va crea disconfort atunci când conduceți cu zgomot străin.

Cutia auto Neumann Adventure este realizată din plastic ABS. Avantajul acestui material este rezistența la majoritatea tipurilor de substanțe chimice. De asemenea, datorită plasticului ABS, suprafața autoboxului nu este atât de ușor de zgâriat, astfel încât autobox-ul va rămâne în forma sa originală pentru o lungă perioadă de timp.

Cutia automată are o deschidere unilaterală..

Amortizoarele acestei cutii au un sistem destul de simplu - elemente din plastic, în interiorul cărora este ascuns un arc de tensionare. Un astfel de sistem a fost folosit pe piața autobox de mult timp, s-a dovedit deja. Sistemul va oferi o „viață” lungă și fără pretenții amortizoarelor și, de asemenea, nu va permite cutia să se închidă în timp ce este încărcată.

Sistemul de prindere include: 4 console în formă de U, 4 platforme din plastic, 8 miei. Elementele de fixare în formă de U sunt considerate una dintre cele mai fiabile și durabile. În combinație cu urechile de strângere a cutiei automate la îndemână, instalarea cutiei Neumann Adventure este ușoară. Iar execuția frumoasă a elementelor va adăuga prezentabilitate și lux autobox.

Un sistem de închidere securizat cu chei unice este ideea din spatele elementului de închidere pentru cutia Neumann Adventure. Cheile unice vor exclude posibilitatea de a selecta o cheie pentru cutia automată, iar o încuietoare de încredere vă va permite să operați cutia fără probleme timp de mulți ani. Și protecția suplimentară a larvei în sine nu va permite mecanismului să înghețe iarna.

Acum este posibil să apreciezi stilul și eleganța autobox-urilor și portbagajului Neumann din Chișinău (Moldova) vizitând showroom-ul nostru, unde este prezentată întreaga gamă de autobox.

Explorează noi orizonturi cu cutiile ADVENTURE!

Aveți întrebări? Contactați 022 42 26 01